Over mij

De laatste tijd schrijf ik meer over mijn leven als hartpatiënt.

2 januari 2018 werd ik opgenomen in het ziekenhuis met acuut hartfalen. Inmiddels is bekend dat ik gedilateerde cardiomyopathie en chronisch hartfalen heb. Na de implantatie van een CRT-D pompt mijn hartkamers synchroon door 100 pacing. En heb ik een engelbewaarder bij mij in de vorm van een inwendige defibrillator. Mijn energie neemt steeds meer af.Helaas kan ik door mijn hartziekte vrijwel niets doen. Mijn geliefde passie quilten is hierdoor totaal stil komen te liggen.Gelukkig zijn mijn twee katten Bobby en Belle altijd bij mij in de buurt waar ik veel troost uit put.

6 gedachten over “Over mij

 1. Hoi Elly,

  Ik zag op jouw blog een mooie foto van de tulpendag in Amsterdam (geplaatst op 21 januari 2012). Zou ik die foto mogen gebruiken in een boek over de grachtengordel? Zo ja, kun je hem mij op hoge resolutie sturen?

  Met vriendelijke groeten, Annemiek te Stroete
  Annemiek.te.stroete@matrijs.com

 2. Hallo Elly, wellicht te laat maar van harte gefeliciteerd!! Heb je een gezellige dag gehad?
  Hoor het allemaal in januari op de bee.
  Alvast fijne feestdagen en tot volgend jaar.
  Groet 10eke

 3. Beste Elly, ik ben op jouw site terecht gekomen omdat ik zocht naar een demonstratie van marti michell mallen. Van 26 t/m 29 maart 2015 organiseert het Quiltersgilde namelijk een tentoonstelling van miniatuurquilts in Vlaardingen en het leek ons leuk als iemand daar een demonstratie over het werken met deze mallen zou kunnen geven. Zou jij, of iemand uit jou kennissenkring, dit kunnen/willen doen? Wij kijken uit naar je reactie!

  vriendelijke groeten, carla Zijlstra

  namens de tentoonstellingscommissie Miniatuurquilts van het Quiltersgilde

 4. Hoi Elly
  Ik kwam op je site omdat ik ook begonnen ben met de moulin rouge. In tegenstellin tot jou ben ik een beginnende begineling (haha) wat betreft het quilten. Ben nu bij blok 2. Daar begonnen de fouten al met snijden. Bij de beschrijvingen in quilt en zo stond onder het blok welke mallen je nodig had. Er stond maar 1 vierkant bij en aangezien de foto van het blok niet echt duidelijk was kwam ik er pas na het snijden achter dat alleen in de hoeken het grote vierkant gebruikt moest worden en in het midden mal 3 (die niet ini de beschrijving stond….) maar goed, ik hoop dat je foto’s van alle blokken blijft maken en evt fouten die je tegenkomt (of handige tips ;)).

  Maar…. Ik heb ook jog een andere vraag aan je en ik hoop dat je mij (lieve gezegd mijn moeder) kunt en wilt helpen. Ze is bezig met een quilt waarin in het midden een soort van ster komt. Deze ster is gemaakt van 16!! Diamantvormige lapjes. Maar nu krijgt je in het midden (daar waar de punten van de lapjes allemaal samen komen zo’n ophoping van stofjes…..dat het gewoon een dikke bult aan het worden is en dus absoluut niet mooi!
  Heb jij hier een oplossing voor of een handige tip(s) zodat ik dit niet gebeurt en het netjes word?

  Ik ben echt heel benieuwd naar je reactie.

  Alvast bedankt.

  Groetjes, monique

 5. Dag Elly,

  kan je mij aub zeggen waar ik zo een mooie vingerhoed (zoals de Roxanne) nog kan kopen?
  Van welk merk is hij eigenlijk?

  Vriendelijke groetjes, Hilde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.