Stella Braam

Op een van de locaties van mijn werk was een symposium georganiseerd in het kader van de kleinschalige woonvormen. Hiervoor was Stella Braam als gastspreker uitgenodigd. Stella is een schrijvend en spreken journalist zoals zij het beschrijft op haar eigen website. Zij heeft een boek geschreven waarin ze het avontuur van haar vader beschrijft dat hij de diagnose Alzheimer heeft gekregen.

Haar film die vanmiddag werd vertoond en haar manier van vertellen over haar vader maakt veel indruk. Er wordt zo goed verwoord wat er in haar vader omgaat en hoeverre dat dan is te achterhalen. Heel indrukwekkend. Echt een eye opener. Een aanrader voor iedereen die met dementie te maken heeft, privé of door het werk.

Ik heb het boek gekocht en ze heeft het voor mij gesigneerd.Ik had dit symposium niet willen missen. Ook de nabespreking niet.

Advertenties

One thought on “Stella Braam

  1. Oh Elly, dat moet inderdaad heel indrukwekkend geweest zijn. Iemand die uit eigen ervaring vertelt en dat ook nog op een hele goeie manier kan. Wat zij zegt blijft bij je hangen. Ze heeft ook iets heel moois in jouw boek geschreven!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s