Patchwork & Quiltdagen

Ik ben gisteren naar de Patchwork en quiltdagen in Vijfhuizen geweest. Merel is mij komen halen en heeft me ook weer thuisgebracht.

 

Ik heb genoten van de tentoonstelling. Wel weinig traditioneel, maar veel modern en wat een prachtige technieken. Helaas kan ik hier geen foto’s van de tentoonstelling laten zien. Maar wel van mijn aankopen. Want 60 quiltwinkels, wie kan dit weerstaan? Daar achter was ook een hobbybeurs en daar heb ik dit gekocht. En kijk eens naar die vingerhoedjes, die zijn gemaakt van papierfiligraan. Die moest ik gewoon hebben voor mijn verzameling.

 

Natuurlijk aaibare lapjes. Stof voor de achterkant van mijn sprei die ik ooit ga maken. Een zijden sjaal van Laurel Burch. Naaldjes van Sue Daley, en speciaal kantklosje met kant, alleen voorde heb.

 

 

 
En dan ook nog een lamp voor bij de bank, heb ik altijd voldoende licht. Het is een staande daglicht/ledlamp.

En vandaag echt uitrusten en niet teveel doen. Morgen moet ik weer werken en zo’n beurs vergt toch wel heel veel. Maar ik kan wel heerlijk nagenieten. Veel bekenden gezien, maar ook weer niet, dat ik achteraf lees dat ze er gisteren ook waren. Maar ja heel veel mensen in het quilterswereldje ken ik alleen van het internet en dan zie je er alleen maar een klein fotootje erbij, tja dan is de kans groot dat iemand voor je staat en je die persoon toch niet herkent. Misschien toch maar verplicht naambordjes?

Advertenties

9 thoughts on “Patchwork & Quiltdagen

 1. Wat een mooie aankopen heb je gedaan. Die poezenlapjes vind ik leuk!

  Het is inderdaad jammer dat je mensen ‘misloopt’ omdat je ze in het echt nog niet eerder hebt gezien.
  In de ‘breiwereld’ lossen we dat op door een button of naamplaatje te dragen en meestal ook een opvallend breiwerk te dragen, sjaal of trui of zoiets.

  Ik verheug me al enorm op de handwerkbeurs en de breidagen, meer nog als ontmoetingsdag dan koopdag, mijn voorraad is namelijk eigenlijk al groot genoeg…..

 2. het was even zoeken waar ik een reactie kon achterlaten, maar hier is ie dan!!
  leuke buit had je in Vijfhuizen en die lamp: ik heb er ook eentje al een paar jaar naast de bank: super!!
  groetjes, Sylvia

  • Ik was er op zaterdag en jij op zondag. Helaas komen de berichten nog niet door via bijv de googlereader. Weblog heeft de RSSfeeds nog uitstaan. Maar ik heb nu wel al mijn foto’s terug.
   groetjes Elly

  • Dank je voor je bericht.
   Heel langzaam aan begint mijn blog weer te groeien. Door drukte op mijn werk en een computercrash thuis heb ik niet zoveel meer kunnen schrijven.
   groetjes Elly

  • Dank je voor je bericht. Helaas had ik het te druk op mijn werk en was ook nog eens mijn computer gecrasht. Ik hoop nu weer regelmatig te kunnen schrijven.
   groetjes Elly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s