Nee ik heb niet genoeg

2011 03 jul_3078 Van de week zette Merel van Birdblocks al op haar weblog dat ze de stoffen van Sarah Fielke binnen had gekregen. Tja en toen ik in de winkel kwam kon ik daar natuurlijk geen nee tegen zeggen. En laten we eerlijk zijn, een quiltster heeft natuurlijk nooit genoeg stof. 

Nu eens gaan bedenken wat er van te maken.

Gisteren was er bee in de winkel. Altijd weer gezellig. En ik heb iedere keer mijn fototoestel mee, maar ik vergeet hem altijd te pakken. Jo had naar een eigen ontwerp een prachtige quilt voor haar man gemaakt. Echt heel bijzonder.

Vandaag eerst een zijkant getekend op het quiltje voor mijn ouders, zodat ik dit kan gaan quilten. Ik heb geprobeerd een quiltmuts voor mijn ring te maken, maar dat lukte voor geen meter. Heb nu een rechte lap met veiligheidspelden aan de zijkant gezet, zodat deze toch in de ring kan.

 

Advertenties

12 thoughts on “Nee ik heb niet genoeg

  1. haha, inderdaad stofjes hebben we nooit genoeg. Ik neem me altijd voor om zowel quiltstofjes en stofjes voor kleding niet te kopen voordat ik eerst het een en anderheb weggewerkt….maar helaas, ik ben zo zwak. Nouja, we genietne er maar gewoon van.

  2. het is toch zo moeilijk om te weerstaan aan stofjes en patronen, alsook (in mijn geval) boeken! Niet te geloven, je kasten puilen uit en toch krimp je voor geen meter! Maar het zijn weerom mooie stofjes , veel succes ermee. Groetjes uit Brugge Carine

  3. Inderdaad, wij quilters kunnen eigenlijk altijd wel nieuwe stofjes gebruiken. Je hebt er weer een vrolijk pakketje stoffen bij: lekker zomers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s