Druk, druk, druk

Met de winter heb ik lekkage gehad in mijn slaapkamer door het sneeuw op het dak en het vastvriezen van de regenpijpen. Nu wordt dan het behang vervangen. A.s. vrijdag komen ze het behang er af halen en de vrijdag erop het nieuwe behang erop doen.

Dit houdt dus in dat ik mijn slaapkamer mag ontruimen. Gelukkig heb ik er niet zoveel staan. Maar mijn kledingkast puilt uit. Ik heb al drie vuilniszakken vol met kleding weggedaan en ik ben nog niet klaar. Wat kan ik toch er tegen op zien om alles te ontruimen.

Straks nieuw behang halen. Ik was zaterdag al op zoek geweest, maar mooi dat ik niet kon slagen. Ik heb nu lavendelblauw op mijn muren en dat wilde ik weer. Pas in de allerlaatste zaak zag ik mijn kleur. Maar toen was ik wel vergeten om op te nemen hoeveel behang ik nodig heb. Dus vandaag maar terug.

Afgelopen maandag zou ik naar een workshop gaan bij de Bricoleur, atarashii. Een workshop zonder naaimachine, want ik vind het een crime om met mijn naaimachine op pad te gaan, helemaal in het openbaar vervoer in Amsterdam.
Bleek ik de enige te zijn, dus de workshop ging niet door. Echt heel jammer. Toen ben ik maar gaan werken, want op mijn werk heb ik het op het moment weer berendruk.
Ik ga nu via het internet wel googlen hoe dit moet.

Gisteren weer bezig geweest met a tale of two kitties. Heb ik vier flying geese nodig. Heb ik toch niet heel goed op de maten gelet. Dus de zijblokjes zijn te klein en ik vind het een te groot risico om te smokkelen. Dus ik moet eerst opnieuw stof knippen. Maar dat zal ik vandaag niet meer gaan doen. Blijft nu wel tot het volgende weekend liggen of het weekend daarop.

Ik wens jullie een fijne tweede Pinksterdag.

Advertenties

11 thoughts on “Druk, druk, druk

 1. O wat leuk die tale of………. enige blokken helemaal iets voor jou.
  Snerkte met het behangen, en ja het is verschrikkelijk om alles eerst te moeten opruimen, maar als het gebeurt is moet je zien hoe je zult genieten van al die lege opgeruimde kasten en een frisse slaapkamer.En het vooruitzicht van gezellig weer winkelen om ze te vullen(grinnik)
  Groetjes Joke

 2. Oh ja, dat smokkelen moet wel kunnen he, jammer joh dat je nu nieuw moet snijden. Maar het wordt wel een heel gaaf quiltje! Ohh behangen, brrr, maar goed, het moet eerst een bende zijn voor het weer nieuw en prachtig wordt! Succes! liefs, Danixc3xablle

 3. Jammer van de workshop die niet doorging, balen van te klein gesneden driehoekjes ( heb je nog genoeg stof?), en sterkte met het uitruimen van de kledingkasten, ik zou er ook niet aan moeten denken!

 4. hey pechvogel, eerst de lekkage, (ook al is dat afgelopen winter al geweest), dan geen workshop en ook nog iets verkeerd geknipt…..balen!!!
  Het positieve is wel dat je nu lekker aan het ruimen bent in je kledingkast: het kost ons vaak moeite afscheid te nemen van dat leuke rokje en bloesje, maar we hebben het dan al jaren niet meer aan gehad……LOL.
  of heb jij daar geen last van???
  hou je taai en ik hoop dat je weer een mooie slaapkamer krijgt!! Maar eerst even door de rommel heen………:(

 5. Jammer dat de workshop niet doorging en lekkage, dat is berevervelend. Wel leuk dat je alles kunt opruimen en weer een mooi nieuw behangetje krijgt. Susses met de kittens tale want die zit ook al niet mee lees ik wel.

 6. Bah, lekkage! Heb ik ook gehad tijdens de winter, zelfde probleem als bij jou. Maar hier gelukkig geen blijvende behangpapierschade? Sterkte met de werken, vooruit kijken : het zal mooi zijn achteraf!
  Zonde dat de workshop Atarashii niet doorging. Heb je al wat links gevonden met vriendje Google?
  http://nice-needlework.de/information/anleitungen/wme.html
  http://www.kernbeisser-dresden.de/in-cr-id/JapFalt.html (onderaan op weiter klikken)

 7. Hee elly, je moet het maar zo zien, je kast is straks weer helemaal up to date en alles wat weg kon is weg…..heerlijk om even je berichtje te lezen. Zit al anderhalve week met longontsteking binnen en ben vandaag eindelijk zo ‘fit’ dat ik even achter de computer kan. Nu is 10 minuten ook meer dan genoeg……

  werkse, en hoop snel weer wat van je te lezen

 8. Succes met behangen! Het is meteen wel een goede gelegenheid om de kledingkast eens uit te zoeken: ongemerkt hangt er vaak meer in dan je draagt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s