Quiltersblessing

IMG Dit blokje lag te vervagen. Althans de blauwe stift was aan het vervagen. En ik heb al zo'n hekel aan overtrekken, dus ik wilde dat niet opnieuw doen. Ik ben zo blij met de Tail Feathers, daar hoef je de patronen er alleen maar op te strijken.

Oeps, ik heb de foto niet verkleind, hopelijk geeft dit niet teveel vertraging.

Advertenties

9 thoughts on “Quiltersblessing

  1. Leuk zijn ze, deze blokjes! Ik heb ze ook nog ergens liggen, 2 heb ik er af. Ooit (sprak zij vol vertrouwen) ga ik er mee verder.
    Enne Elly, ik ben er net pas achter gekomen dat jij sinds kort ook een QK bent. Ja ik weet het, lekker snel hxc3xa8, maar ik ben af en toe een “lurker” (neem aan dat je inmiddels weet wat dit woord betekent, hihi….)en dan mis je wel eens wat.

    Groetjes,
    Inge

  2. mmm, die heb ik ook allemaal nog liggen, grotendeels al klaar, maar na de Gardeners Journal en de GirlsDayOut vond ik ze te simpel, en liggen ze nog in de la. Ze liggen daar goed vind ik.

  3. Ze zijn leuk hxc3xa8, deze blokjes. Ik heb ze allemaal (12 stuks) klaar liggen en ik kijk er naar uit om verder te gaan met de klosjes die er tussen komen. Ik heb er gewoon nog geen tijd voor gehad. Hij is weer mooi hoor Elly.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s