Soms

 

Ik weet niet of het goed lukt om dit te plaatsen. Even op het plaatje klikken dan wordt het beter zichtbaar.
 

Advertenties

15 thoughts on “Soms

  1. Dat is wel een heel mooi en waar gedichtje Elly, en zo is het ook op blogs, soms lijkt het alsof het altijd maar voor de wind gaat bij een ander, en of ze voor het geluk geboren zijn,maar wie kan er werkelijk kijken in andermans hart?

    Hartelijke groetjes, Jeannet

  2. Het gedichtje is zxc3xb3 mooi. En ik denk ook wel op iedereen van toepassing. Mijn ervaring is dat de mensen die het meeste stralen, ook de meeste pijn hebben gehad of nog hebben.
    Mijn streven is om minimaal net zo veel te stralen. (Liefst zonder pijn natuurlijk, maar dat heb ik niet voor het zeggen)

  3. Wat een mooie tekst en zooo waar! Maar al begrijpen de meeste mensen je verdriet niet (of zien ze het niet omdat ze druk zijn ??) je echte vrienden en je dieren voelen dit wel.

  4. Ja, dat is om even stil van te worden, prachtige tekst joh. Het is helaas zo als het is, mensen gaan voor de vrolijke verhalen en wanneer je iets te vertellen hebt of gewoon eens een potje wil huilebabbelen, tja, vind dan maar die mens. Maar … wanneer je die gevonden hebt.. wonderlijk!! Ik denk aan je! Liefs, Danixc3xablle

  5. oh meisie, dikke knuffels hoor, soms zakt de moed je ook in de schoenen, en met deze warmte ook nog met wondroos aan je been, je wilt wel maar het gaat allemaal niet; denk dan maar: aan alles komt een eind, ook aan deze ellende.

  6. Een gedicht dat heel mooi weergeeft hoe het er soms werkelijk voorstaat. Er zijn mensen die klagen om het minste en geringste maar er zijn er ook die nooit klagen. Iedereen vindt ze “flink”, “sterk”…. maar ze moesten eens weten. Want je wilt voorkomen dat mensen je als een “zeur” gaan bestempellen. Dus dom door doen en als je je rot voelt je terugtrekken en als het beter gaat weer boven komen drijven. Er zijn er maar een paar aan wie je werkelijk durgt te laten zien wat je voelt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s