12 maanden project: een kleine affo

Eindelijk heb ik een onderdeel van het 12 maanden project van Magdaleentje af.2009_16_okt_0142_2

Ik had hem uiteindelijk maandag al afgemaakt. Maar ik heb het daarna zo druk gehad dat ik niet in de gelegenheid ben geweest om te bloggen.

Dinsdag ging ik met mijn werk, ik zit namelijk in de ondernemingsraad, op cursus in Volendam. 9.00 uur moesten we er zijn en het duurde tot 19.00 uur. ’s Middags gingen we met de hele groep de foto maken die alle toeristen maken die in Volendam komen. De groepsfoto zet ik er niet op, want ik weet tenslotte niet hoe mijn collega’s erover denken als ik dat zomaar op het net zou zetten.2009_13_okt_0136_3 Je mocht ook zelf foto’s maken, maar ik heb helaas niet zo goed op de instellingen gelet. Het was best een stuk lopen van de vergaderruimte naar de dijk, dus helaas had ik veel pijn aan mijn knie en dat is ook wel een beetje op de foto te zien.

Daarna zijn we nog blijven eten. Ik heb de hele dag door heerlijk vis gegeten, wat is dat toch genieten. Om 22.30 uur was ik thuis en helemaal total-loss. En de volgende ochtend ging de wekker weer. Het is zo druk en stressvol op mijn werk dat ik ’s avonds echt kapot ben.

Maar nu heb ik heerlijk vrij, drie dagen lang. Vanochtend naar de fysio geweest voor mijn knie en daarna boodschappen gedaan. Ik hoef de deur niet meer uit. Ik vind het maar koud. Vroeger had ik hier geen last van, maar tegenwoordig… Ik heb nog steeds veel pijn in mijn knie, maar kan hem wel beter bewegen, dus er zit vooruitgang in. Was vanochtend met de fiets geweest, even doorbijten, maar het is toch gelukt.

Ik moet aardig wat applicatie voorbereiden (vlieseline strijken o.a.) voor de speldenkussentjes en voor de kattenbom. Hopelijk kom ik dit weekend hier wel aan toe.

Ik wens iedereen een heel fijn weekend.

Liefs Elly

Advertenties

7 thoughts on “12 maanden project: een kleine affo

  1. Je quiltje ziet er erg leuk uit, je kunt deze dagen vast nog wel iets quilterigs doen, als je niet net als ik nu, je tijd verdoet ( nou ja dit is ook best nuttig hoor!!!!!!!) achter de computer, ha, ha, ha.
    Groetjes Hennie.

  2. Hallo Elly, ik ben blij dat er nu toch wat vooruitgang in zit. Je hebt wel een druk weekje achter de rug. Nu maar fijn verder met je quiltwerk. Je maandquiltje is erg leuk geworden. Prettig weekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s